Тръгваме към победа на местните избори и с вярата, че

...
Тръгваме към победа на местните избори и с вярата, че
Коментари Харесай

ГЕРБ не мислят за загуба на София, внесоха 9999 подписа за регистрация в ЦИК

Тръгваме към победа на локалните избори и с вярата, че това е единственото, което може да предотврати това, което се случи последните 2 година на национално равнище, да се случи и на локално, съобщи Тома Биков

ГЕРБ избраха последния ден за подаване на документи, с цел да се записват независимо в ЦИК за локалния избор. 9999 подписа показа партията на Бойко Борисов. За регистрацията си ГЕРБ заложи главно на млади лица – депутати и партийци.

„ Тръгваме към победа на локалните избори и с вярата, че това е единственото, което може да предотврати това, което се случи последните 2 година на национално равнище, да се случи и на локално. Ние сме срещу българските общини да бъдат превърнати в стартъпи и обект на опити. Те съумяха да удържат ситуацията в тази дълга политическа рецесия през последните 2 година и оттук насетне общини и страна дружно би трябвало да основат това, което назоваваме непоклатимост. Ще се борим за постоянна България “, съобщи Тома Биков. Факторът за нормализация се назовава ГЕРБ, добави още той.

Ние не мислим за загуба на София, мислим по какъв начин София през идващите 4 година да продължи да се развива и да й се отдаде нужното от страна на страната, отсече той. И въпреки да не разкри името на претендента за кмет на столицата, уточни, че номинацията ще е на човек, който не е попаднал инцидентно в политиката.

Цветомир Паунов уточни, че въпреки да се записват независимо, тук-там ще вземат участие в локални обединения – структурите сами намират подобаващите разновидности.

Младежкият водач на партията и народен представител Георг Георгиев счита, че предстоят едни от най-важните избори. „ Те би трябвало да бъдат професионално и експертно обезпечени, само че обществото ни изисква те да бъдат въоръжени и с морално етични претенденти – като застанат пред младежи да могат да приказват за съвремие, модерност, в действителност да оферират фантазии за нещо по-добро “, съобщи той. Според него смяната се е състояла само в това „ някакъв демонтиран модел на остарялата комунистическа партия, на Държавна сигурност да се възвръща “. „ Промяната за нас значи страната да се развива в посока, в каквато се опитваме и в националните органи на държавна власт, в Народно събрание – евроатлантическа ориентировка, България да е заслужен, предвидим предан член на Европейски Съюз и НАТО. За страдание в локалната власт има декаданс от тези правила “, сподели Георгиев. Той упрекна „ отминали държавни управления “ за случилото се в София – „ прекъсване на метрото, построяването на околовръстния път, скоростните тангенти, които зависеха от помощта на националните държавни управления “.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР