Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на успешен мандат

...
Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на успешен мандат
Коментари Харесай

Николай Нанков регистрира листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Ловеч

" Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на сполучлив мандат и изпълнени задължения ". С тази поръчка за продължение на политиката на дадени и спазени обещания, регионалният водач на Политическа партия ГЕРБ – Ловеч записва през днешния ден листата с претенденти за народни представители от 11 МИР на коалиция ГЕРБ-СДС.
Той благодари на партийните структури в региона и на Изпълнителната комисия на партията за достойнството и отговорността да поведе листата. В нея има добре познати лица, към този момент потвърдили се с работата си, само че и нови, младежи, изобретателни и дръзки в фантазиите и желанията за развиване на България.
 Николай Нанков: Каквото и да приказват съперниците ни, Автомагистрала „ Хемус “ ще е подготвена през 2024 година (СНИМКИ) Николай Нанков: Каквото и да приказват съперниците ни, Автомагистрала „ Хемус “ ще е подготвена през 2024 година (СНИМКИ)
Това е първият огромен мост от сектор 1 на Автомагистрала „ Хемус ”, Боаза - разклон Плевен-Ловеч. Съоръжението се намира на км 89+270 от...
" Радвам се, че водя екип от потвърдени специалисти, който може да работи крепко, с цел да оправдаем очакванията и упованията на нашите гласоподаватели. Знаете, че няма да ви подведем! В листата са както досегашните ни депутати Иван Миховски и Калин Василев, по този начин и опитни представители на администрацията като регионалния шеф Ваня Събчева и Ирина Митева. За първи път в тима е различен наш нашенец – някогашният вътрешен министър Младен Маринов, който е родом от Ябланица. Даваме късмет и на по-млади хора за път в огромната политика – разчитаме на техния хъс, възторг и свежи хрумвания. Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на сполучлив мандат и изпълнени обещания. Със сигурност имаме и пропуски – открити сме към вас и за градивна рецензия. Но единствено дружно можем да успеем! Пандемията от Ковид 19 промени живота на всички, доста хора имат потребност от поддръжка – работим да им я дадем. Нека с общи старания се оправим с провокациите, които тази болест донесе във всекидневието ни! Ще успеем, имам вяра в това! Кампанията на ГЕРБ ще е положителна. Ще ви покажем направеното. Ще начертаем дружно дилемите за идващия 4-годишен мандат - ще чуем вашите хрумвания, ще отговорим на въпросите ви. Свършихме доста работа, само че има още задания пред нас ", написа в профила си във Фейсбук Николай Нанков.
Средната възраст на претендентите за депутати е 42 години, четирима са представители на гражданската квота. След лидера на листата Николай Нанков следва някогашният министър на вътрешните работи Младен Маринов, Ирина Митева, Иван Миховски, Георги Митев, Иван Цветанов, Калин Василев, Ваня Събчева, Владислав Радоев и Атанас Орлинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР