Тръгвам за работа! Трябва да дойда след 10 минути!, така

...
Тръгвам за работа! Трябва да дойда след 10 минути!, така
Коментари Харесай

Варненка: Всяка сутрин живея в страх и се питам ще успея ли да стигна до работа

" Тръгвам за работа! Трябва да дойда след 10 минути! ", по този начин група дами работещи дружно се предизвестяват взаимно всяка заран. Причината е рисков подлез, през който им се постанова да преминат, с цел да стигнат до работното си място, описаха те пред Varna24.bg . Съоръжението се намира до спирката под мол " Варна ", в региона на " Зеленчукова борса ", описа още една от дамите.

" Няма никакво осветяване! Всеки път минаваме от там в цялостен мрак! ", споделиха още и подсетиха, че поради региона, през този подлез минават доста хора от малцинствата. Жените, работят в близкия пощенски клон и би трябвало да са на работните си места рано сутринта, още по мрачно, а подлезът за тях е единствена опция да преминат през булеварда. За страдание обаче в него няма работещо осветяване от месеци.

" Няколко пъти сложиха крушки, само че бяха откраднати! ", споделиха още дамите. Според тях, общината към този момент не вижда смисъл в слагането на нови, поради набезите.

Друга жена, гражданин на региона, ни описа, че преди време мъж се е опитал да я ограби в същия този подлез, само че е съумяла някак да се измъкне и да стигне до дома си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР