Тръгвам си с високо вдигната глава, защото смятам че съм

...
Тръгвам си с високо вдигната глава, защото смятам че съм
Коментари Харесай

Наката: Няма от какво да се срамувам с Нефтохимик

Тръгвам си с високо вдигната глава, тъй като считам че съм постигнал доста с Нефтохимик.

Това съобщи след раздялата си с първенците от Бургас пазарджишкият старши-треньор на тима Найден Найденов.

Има ги тези неща. Постоянно се случват във волейбола и другите спортове. Аз съм чист пред съвестта си. Каквото би трябвало съм го постигнал. През предходната година записах три златни върха с Нефтохимик - Суперкупа, Купа на България и шампионска купа. Този сезон започнахме със продобиване на Суперкупата на България. Успях да класирам тима до 1/4-финал във втория по мощ европейски шампионат – за купата на ЦЕВ. Нещо, което не е постигано до момента и това е огромен триумф за родния волейбол. Да, получиха се обстановки, в които губехме в Суперлигата, само че това не е покруса. Много постоянно се е случвало тим да приключи на трето-четвърто място в постоянния сезон и по-късно да играе за купата и да я завоюва “.

Когато нещо не върви постоянно го „ отнася “ треньора. Не съм афектиран, само че постоянно има болежка. Защото възприятието, че си си приключил работата, само че по една или друга причина не са се случили нещата е тежко. Не се усещам отговорен за нищо, сподели Наката.

Прекият мотива за неговото освобождение стана загубата на бургазлии от Добруджа в отминалия кръг на Суперлигата.

Преди това Нафтата загуби финала за Купа България от Хебър в Пазарджик.

Първите искри на напрежение сред Найденов и управлението на бургазлии прехвърчаха още при загубата на воденият от него отбор в Пазарджик против Хебър в мача за Суперлигата. Минути след тази среща Найденов, Везенков и Салпаров обсъждаха аргументите за неуспеха на всеослушание, което не остана неусетно от публицистите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР