Тръгвам си от Левски“ защото не искам привържениците да ме

...
Тръгвам си от Левски“ защото не искам привържениците да ме
Коментари Харесай

Няма да участвам в заробването на „Левски“, заяви Стоилов

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Тръгвам си от „ Левски “ тъй като не желая последователите да ме целят с камъни и глух пъкъла вземам участие в заробването на клуба. Това разгласи Станимир Стоилов на разлъка със „ сините “. Той напуща треньорския пост незабавно след успеха с 1:0 над „ Локомотив “ София и преди дербито с ЦСКА-София.

Мъри разкри, че е сложил две условия за оставането си на поста – изпълнителният шеф Ивайло Ивков да остане на работа,както и в Управителния съвет да има преобладаваща роля на чиновници на клуба по отношение на представителите на генералния спонсор. Той по този начин или другояче не е получил отговор.

„ Ако бях отишъл в треньор различен тим, в никакъв случай нямаше да ме интересува какво е ръководството и щях да си виждам треньорската работа, щях да работя. Когато ми кажат „ сбогом, взимай се чемоданчето и си отивай “, си тръгвах, без да ме интересува по какъв начин се ръководи, кой дава пари, къде отиват. Но това е моят клуб – пристигнах, с цел да го спасим. От първия ден се занимавах, тогава първоначално бяхме сами. Всички гледаха, всеки се чудеше какво ще стане – ще работят ли, ще съумеят ли, ще се провалят ли. И чакаха да се провалим. Но това в никакъв случай не е било толкоз ужасно – в никакъв случай не ме е било боязън от неуспех “, сподели Мъри.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР