Тръгвам на епично кулинарно пътешествие из Южна Америка, което ще

...
Тръгвам на епично кулинарно пътешествие из Южна Америка, което ще
Коментари Харесай

Свалиха Ути Бъчваров от самолета

„ Тръгвам на епично кулинарно странствуване из Южна Америка, което ще ме потопи в дълбините на аржентинската кухня и именитото локално вино. Тази година планът " Вкусно " навършва 25 години в ефира на @bnt.bg_, което е и страховит мотив да си направя този прелестен подарък, който да споделя и с всички вас. Очаквайте доста вкусни фотоси и истории през идните седмици. Трипът към Монтевидео стартира! “, разгласи доскоро Ути Бъчваров във фейсбук, само че е бил свален от самолета минути след фотографията.

Кулинарят дълго приготвя своето необикновено кулинарно странствуване из Южна Америка. Но безкрайните правила, нормативи, подточки и всевъзможни други бюрократични дивотии, са на път да провалят следващото му пътешестване. Оказа се, че с дребни букви, някъде в документите е написано, че откакто си завършил цялостна имунизация, би трябвало да са минали 14 дни, с цел да можеш да пътуваш. За неприятен шанс на Ути, чиновниците на летищата не са го позволили по извънредно формалната и глупава причина, че самолетът му излетява в 23:55 ч. на 13-тия ден от неговата имунизация. И най-безцеремонно, в един часа през нощта, кулинарят е останал без багаж на празното летище в Мадрид, като на идващия ден още веднъж ще би трябвало да мине цялата процедура по правене на PCR проби, валидизиране на ваксини и така нататък

Предстои му да чака „ попътен вятър “ и различен полет, с цел да се опита да прекоси океана и да отиде при неговата огромна фантазия - кухнята на Южна Америка. Ути е един от най-запалените пътешественици и е бил под дърво и камък - Сибир, Камчатка, Екваториална Африка, Аляска... Но в никакъв случай не се е „ гмуркал “ в дълбоките и мистични води на кухнята от Аржентина, Уругвай и близките страни. Ако изобщо успее да преплува океана, Ути се е зарекъл да опита феноменалните вкусотии на Буенос Айрес, да отиде до водопадите Игуасy, да изяде най-големите аржентински стекове и да опита от прословутите виновност на Новия свят - неповторимите червени сортове на Аржентина. Както знаете, това е запазената марка на кулинаря, която и най-точно дава отговор на неговата фамилия Бъчваров, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР