Тръгнали по своя път след лентите, бухалките и обръчите, Михаела

...
Тръгнали по своя път след лентите, бухалките и обръчите, Михаела
Коментари Харесай

Година след бенефиса: Златните момичета отговарят на въпросите на Илиана Раева

Тръгнали по своя път след лентите, бухалките и обръчите, Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова и Любомира Казанова не не помнят триумфите, сложните и положителни моменти от професионалните си кариери. Всяка година на 17 ноември гимнастичките от националния отбор на България, които донесоха 81 медала, се събират още веднъж. Датата не е инцидентна. Именно на нея грациите показаха за финален път съчетанията си пред родна аудитория на бенефиса в " Арена Армеец ".

" Тази година за мен беше доста забавна. Имам ново занятие, станах асистент треньор на новия отбор и съм доста щастлива, че съм част от техния триумф, тъй като те ни заместиха доста почтено. Много съм щастлива, както в работата си, по този начин и в персоналния си живот ", заключи годината капитанът Михаела Маевска.

" Аз съм единствената, която напълно излезе от художествената гимнастика. Беше ми поверена длъжността да давам отговор за спорта в град Пазарджик. Това е работа, за която съм мечтала, без даже да съзнавам, че тъкмо това желая да върша. Чувствам се извънредно потребна, доста щастлива и пълноценна ", сподели Ренета Камберова.

" Не чаках, че ще бъде толкоз мъчно. Художествената гимнастика е един доста индивидуален спорт и доста обичат да режат българките. Аз постоянно съм желала да бъда доста правилна, както в работата си, по този начин и в персоналния си живот. Смятам, че за в този момент съм един правилен арбитър ", съобщи Християна Тодорова.

" Годината беше друга, много по-напрегната. Да си от другата страна на килима е много по-трудно, по-напрегнато, до момента в който моите състезателки играят. Явих се на съдийски курс, взех най-ниската категория, тъй като желаех да съм осведомена с разпоредбите. Прекарвам целия си ден в залата - от заран до вечер съм с децата ", описа Любомира Казанова.

" Починах си, последвам стъпките на нашия капитан. Помощник треньор съм на ансамбъл-девойки. Интересно ми е, харесва ми, виждам децата какъв брой са щастливи от това, че са с мен и Вяра Ваташка. Изпитвам супер наслада, когато влизам в залата, харесва ми много ", сподели Цветелина Найденова.

Момичетата разкриха и прякорите на треньорките си - Раевка и Круела (Даниела Велчева).

Кой е Божидар и по какъв начин е оказал помощ на ансамбъла на олимпийските игри в Рио? Сбъднала ли се е фантазията на Рената да бъде началник? Колко длъжности извършва след килима Християна? Строга треньорка ли е Любомира Казанова и от кого взима образец? Кои са най-смешните моменти от взаимната работа на Илиана Раева и девойките? Вижте в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР