Тръгнала от страниците на краудфъндинг платформата Kickstarter, тактическият кооперативен шутър

...
Тръгнала от страниците на краудфъндинг платформата Kickstarter, тактическият кооперативен шутър
Коментари Харесай

Team17 придобиха правата над Hell Let Loose

Тръгнала от страниците на краудфъндинг платформата Kickstarter, тактическият кооперативен шутър на Black Matter Hell Let Loose измина дълъг път от анонса си до момента, само че получи признанието на мнозина, като един от в действителност качествените шутъри от света на Втората международна война. Играта получи своята първа публична версия след прочут престой в Steam Early Access, а през днешния ден може да се похвали с по 10 000 играещи ежедневно. Добрата работа на Black Matter получи следващото самопризнание тези дни, откакто Team17 оповестиха, че ще придобият над играта.

Издателят, прочут най-много с паметните си „Червеи“, ще похарчи съществени пари за придобиване на правата: 46 милиона английски лири – 19.75 милиона в кеш и акции на приблизителна стойност от 11.25 милиона английски лири. Ако играта доближи прогнозируемата от Team17 рентабилност в идващите две години, то Black Matter щее получат още 15 милиона.

„За нас е наслаждение да обявим придобиването на правата над Hell Let Loose. Благодарение на това, че към този момент изградихме една продуктивна връзка с Black Matter, ние имаме вяра, че присъединението на Hell Let Loose към портфолиото на Team17, ще може да служим и надграждаме на основата на потребностите на една непрекъснато растяща общественост. Ще подобряваме и допълваме сегашното потребителско прекарване, разработвайки нови способи за развлечение и удоволствие“, споделя изпълнителният шеф на Team17 Майкъл Патисън. „Ние сме в действителност разчувствани да продължим да работим с Team17 по идващия стадий от развиването на Hell Let Loose“, съобщи на собствен ред в малко изказване креативният шеф и създател на Black Matter Макс Риа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР