Тръгнахме с надежда, че има шанс да бъде сформирано правителство

...
Тръгнахме с надежда, че има шанс да бъде сформирано правителство
Коментари Харесай

Калина Константинова : Борисов играе на покер с бъдещето на България


Тръгнахме с вяра, че има късмет да бъде образувано държавно управление на малцинството с втория мандат. Това коментира заместник-председателят на парламентарната група на " " в ефира на предаването " Директно "  часове, откакто от партията върнаха несбъднат втория мандат на президента Румен Радев.

" Смятахме, че в случай че има и минимален късмет да се случи ръководство в правителство на малцинството, сюжет, който е извънредно сложен и неслучайно до момента не е осъществен, ние сме длъжни да създадем всичко по силите си, без да предаваме правилата си, да извървим този път и да сме сигурни, че няма късмет в това Народно заседание за сходна настройка ", сподели тя.

По думите ѝ в този момент, когато диалогът към този момент е за третия мандат и е налице действителната опция той да отиде в една от двете най-малки партии, е нужен диалог за политики и промени, а не подмятане на имена и постове.

Казаното от Константинова идва като коментар на тиражираните в общественото пространство тези за възможен кабинет с мандат на " Демократична България " и поръчките от страна на вероятно да поддържат такова държавно управление.

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г хъврля в общественото пространство блъфове и играе на покер с бъдещето на България, счита зам.-предс. на ПГ на " Продължаваме промянта ", акцентирайки, че съгласно партията на Кирил Петков и Движение за права и свободи не са подготвени за тежките промени, от които има потребност България, измежду които контролът над основния прокурор и реформирането на КПКОНПИ.

" Днес нашата отговорност за сформиране на държавно управление с втория мандат завърши. Не успяхме. Сега е отговорността на президента  на кого да връчи третия мандат и по-късно е въпрос на мандатоносителя да избере метод и да събере поддръжка ", каза тя пред Bulgaria ON AIR.

Константинова посочи още, че формулата за експертен кабинет се е потвърдила като неработеща у нас и уточни за образец опита на да откри поддръжка за държавно управление с министър председател проф. Николай Габровски, което не мина в Народното събрание.

От " " са подготвени на разговрои с някогашните си съдружни сътрудници в лицето на " Демократична България " и Българска социалистическа партия, посочи още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР