Тръгнаха добре след въвеждането на зеления сертификат – по 30

...
Тръгнаха добре след въвеждането на зеления сертификат – по 30
Коментари Харесай

Борисов: Щом Радев види, че си заминава, изважда Рашков

" Тръгнаха добре след въвеждането на зеления документ – по 30 000 имунизирани дневно, само че паднаха на 15 000. Ако имунизацията се вдигне не 50 000 – 60 000 дневно, ще излезем продължително от рецесията. Днес има 70 000 карантинирани. Ако вървим с този ритъм, по време на изборите ще има над 100 000 карантинирани. Как ще гласоподават тези хора? ".

Това попита през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

" Искат да пускат децата на учебно заведение, само че родителите и учителите да не се имунизират. Това са комплицирани решения, само че има сложни, само че верни решения, решаващи продължително този проблем. А ние слушаме тези, които приказват, че ще ни чипират. Цял свят се имунизира, ние сме единствените, които няма да го създадем. Обръщаме се към Радев и Янев – какво желаете да създадем? Ако желаете, партията ще вземе решение и ще върне проф. Балтов и проф. Ангелов като елементарни лекари в лечебните заведения. Защото сега сме във война. Готов съм да понесем всевъзможни политически последици. Няма да кажем нито една дума против имунизацията и държавното управление, в случай че това им пречи ", съобщи някогашният министър председател.

Попитан за коментар на изказванието на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков от през вчерашния ден, че назначен от Борисов вътрешен министър е бил на заплата при прочут наркотрафикант, някогашният министър председател сподели:

" Това е спешният пиар на Радев. Когато Радев вижда, че си отпътува, вади този човек. Целта е да му обръщаме внимание и да му давам отговор. Ние разбираме и му се надсмиваме ".

В отговор на въпрос за срещата на кмета на Велико Търново и районен водач на ГЕРБ Даниел Панов в кабинета му с най-първите лица на Движение за права и свободи, измежду които и Делян Пеевски, Борисов съобщи, че Панов се е срещнал с тях в качеството му на ръководител на Националното съдружие на общините. Войната в така наречен смесени региони сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е огромна, акцентира водачът на ГЕРБ.

Той не пропусна да разяснява и друга широкообсъждана тематика - рецесията със заседналия край Камен бряг транспортен съд " Вера Су ". 36 дни не могат да намерят да намерят въжета да разтоварят " Вера Су ". За 36 дни с кофи можеха да го разтоварят, както се споделя, уточни Бойко Борисову представен от novini.bg.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР