Трагичната смърт на Денис Теофиков даде поле за изява на

...
Трагичната смърт на Денис Теофиков даде поле за изява на
Коментари Харесай

Гнусно: Куп известни и неизвестни лица си правят реклама на гърба на мъртвия Денис Теофиков

Трагичната гибел на Денис Теофиков даде поле за изява на цяла плеяда от известни и незнайни лица, които започнаха да дават изявленията за живота, пороците и проблемите на младия артист. „ Уикенд ” видя, че по родните студиа се изредиха куп лица, които сякаш доста ги боли, само че желаят да кажат цялата истина за кончината на изпълнителя.

Първа излезе да приказва певицата Кали, която сякаш била упълномощена от родителите и желала да съобщи това, което те имат да споделят. След нея се изреди Есил Дюран, която преди доста години съзряла гения в Теофиков. И тя получи своите 10 минути в народен ефир, мотивът – преждевременната гибел на Денис.

След нея се появи някогашният водач на починалия артист - Мартин Пенчев, който съобщи, че фамилията на 21-годишния гений едвам смогва и свързва двата края. Мартин описа, че когато е бил дребен, семейството му цели два месеца не е имало ток и той е ходел по кафенетата да си зарежда телефона. „ Имал е 5 лева в джоба - за отиване и връщане с метрото до учебно заведение и за леден чай. Съвсем обикновено и оскъдно момче. С първия си хонорар си купува по-хубав диван за вкъщи и щори. Неговата стая е хола, в другата са майка му и татко му. Имат и дребна кухничка. Денис спеше на дивана, който вечер се разгъваше ”, съобщи водачът и добави, че Денис има брат, който родителите му крият и никой не знае за него.

Мартин удостовери за издевателството над изпълнителя, който е бил от страна на продуцента му Николай Пашев и Цеци Лудата глава. „ По мое време хонорара на Денис беше 3000 лева, а той получаваше след присъединяване от сорта на 400-500 лева ” – разкри Пенчев.

От тези самопризнания увиснаха ченетата на феновете, само че това надалеч не беше всичко и единствено ден по-късно и продуцентът Николай Пашев реши да проговори. Той, несъмнено, изрече напълно друга версия и отхвърли да е тормозил подчинения си. „ Никога не съм се стремял към гласност, само че момента е подобен, че би трябвало да кажа моята истина . Правя го поради Денис, поради себе си, поради моето семейство и всички мои близки. Ще бъда извънредно прям. Всеки да пояснява както пожелае ”, стартира изповедта си Пашев.

С Денис се среща, откакто вижда клип, на който пее. В момчето намира изключителна харизма, забавен глас и капацитет за международна звезда. „ Най-много ме впечатли неговия глас, видях капацитет за международна звезда. Срещнах се с татко му, обясних му какви хрумвания имам, разбрахме се. Всички бяха доста щастливи и дружно тръгнахме напред. С Денис имахме сложни връзки, особена връзка, като наследник и татко. Опитвах се да му демонстрирам кое е хубаво, кое е неприятно. Карах го да чете книги, да си ляга рано, да става рано. В началото имахме проблеми, като при всяко едно дете, само че след това всичко се оправи. Споделял ми е, че има проблем с паник офанзиви, че е в меланхолия ", съобщи продуцентът.

Пашев изясни, че договорът на Денис е бил подобен, че артистът е получавал съвсем двойно по-големи проценти от него, а инвестицията за плановете му е нула.  На въпрос виждал ли е в миналото Денис да използва опиати, той отвърна по този начин: „ Не съм бил очевидец да взима опиати. Питал съм го, той е отричал’.

А по отношение на договорните съглашения, от думите на продуцента на младия реализатор излиза наяве, че той не го е карал да влага. „ Взаимоотношенията ми с Денис бяха на напълно друго равнище. Не съм му крещял. Не съм го обиждал. Около 4 дни преди съдбовния ден той ми сподели, че не се усеща добре и му минават някакви мисли през главата. Но не усетих, че той е с нещо по-различен и че ще направи нещо. Казах му, че би трябвало да благодари - за всичко, като си мислех, че по този начин ще се успокои, че е изпаднал в някаква паник офанзива и не приказва съществено ”, заключи Пашев.

Доста се разминават версиите на водача и продуцента. Кали също загатна за заробващите условия на труд при Николай. Неслучайно в последните години съвсем всички по-утвърдени имена напуснаха огромните музикални компании и към този момент или се продуцират сами, или отидоха в по-малки и не толкоз ограбващи ги компании. Всички тези самопризнания се случват до момента в който родителите на Теофиков още не могат да осъзнаят какво е станало и, че детето им го няма. Разяреният татко на гения от „ Люлин ” написа изострен пост във фейсбук против изказванията на водача на сина си в изявлението му пред журналиста Станислав Цанов. Оказва се, че доста от изказванията на Мартин не се удостоверяват от фамилията на трагично починалия млад артист. Атешкан самичък написа, че не са разчитали на парите на Денис и няма друго дете от предходен брак, с което опровергава думите на Пенчев, че Денис има брат.

„ По мотив изявлението на Мартин, водачът на Денис, желая да изясня, че аз и моята брачна половинка не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, с цел да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в разкош, само че постоянно сме се справяли с потребностите си, без да се постанова да тормозим детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с погрешните изказвания по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, с цел да прекарва времето си у дома с другари. Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак, са погрешни. Никой няма право да клюки и сипе лъжи във връзка с моя живот. Моля ви, оставете ни да изживеем тъгата си. Спрете със спекулациите и не си правете на ниска цена пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви апелирам да уважите болката ни и да спрете! ”, зове музикантът и се надява с това да спрат разнообразни хора да си вършат реклама на гърба на починалия им наследник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР