Трагичната новина за смъртта на 56-годишната жена, която беше жестоко

...
Трагичната новина за смъртта на 56-годишната жена, която беше жестоко
Коментари Харесай

Огромна трагедия: Почина жената, пребита от 17-годишен ученик в Перник

Трагичната вест за гибелта на 56-годишната жена , която беше грубо пребита от 17-годишен възпитаник в Перник , стана известна през днешния ден. След повече от месец на командно дишане, дамата умря, оповестиха нейни близки пред NOVA.

Как се стигна до бруталното нахлуване?

Инцидентът се случи в края на юли пред денонощен магазин в Перник. Жената умерено седяла на маса и пиела кафе, когато към нея се доближил юноша. Охранителна камера запечатала по какъв начин двамата беседват за малко, преди младежът да стартира да я удря брутално. В момента на нападението той бил съпроводен от друго момче, което стояло встрани, без да се намеси.

Последствията от нападението

След нападението дамата бе приета в болница в тежко положение и повече от месец беше поддържана на командно дишане. Въпреки напъните на медицинските екипи, тя не съумя да се възвърне и умря.

Реакции и последици

Трагедията в Перник раздруса обществото и провокира голям брой въпроси по отношение на насилието измежду младежите. Разследването продължава, а обществото чака правдивост за случилото се.

Прозрачност в опазването на здравето: Защо частните лечебни заведения би трябвало да съблюдават Закон за обществените поръчки?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР