Трагична вест от Русе! Едното от децата, ударени от мълния,

...
Трагична вест от Русе! Едното от децата, ударени от мълния,
Коментари Харесай

Почина едното от децата, ударени от мълния

Трагична новина от Русе! Едното от децата, ударени от гръмотевица, до момента в който упражняват, е умряло.

От УМБАЛ " Канев " оповестиха за телевизия КИС 13, че детето, което е откарано там, е било в сериозно положение - в клинична гибел без сърдечна и дихателна активност. С реанимацията му са се занимавали близо час два екипа. За страдание, макар напъните на лекарите, то е умряло.

Припомняме, трагедията се е случила по време на тренировка на детския футболен клуб на стадион " Дунав ". Две момчета - футболисти от ФК Дунав, са били ударени от гръмотевица на стадиона, до момента в който упражняват. 3 коли за спешна помощ е имало на терен, оповестиха очевидци от Русе.

Децата са хоспитализирани в две разнообразни лечебни заведения. Едното от тях беше в критично положение. Децата са били реанимирани от треньорите, а родители са се обадили на 112. И двете деца са на 11 години.

Останалите деца, които са били на тренировката, са мощно уплашени. На място бяха извикани родителите им, с цел да ги приберат вкъщи. От клуба на този стадий отхвърлиха да разясняват, защото всички са в потрес от случая.

От общината оповестиха за bTV, че стадионът е даден на концесия. Изискали са неотложно информация от концесионера, който е обяснил, че има гръмоотводи по постройките от спортния комплекс. Осветлението също е със отбрана от гръмотевица. Минала е и техническа инспекция, която не е посочила неизправности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР