Трагична новина за смъртта на млад баща разтърси бургаския кв.

...
Трагична новина за смъртта на млад баща разтърси бургаския кв.
Коментари Харесай

37-годишен български баща си отиде за броени часове след мистериозно ухапване в Гърция

Трагична вест за гибелта на млад татко раздруса бургаския кв. " Долно Езерово ". 37-годишният Георги е умрял, откакто кръвта му е отровена от захапване – никой и досега не знае от какво е получено то. Единственото, което е ясно, е, че мъжът е бил на отмора в Гърция със фамилията си, преди да се утежни здравословно, съобщи Флагман

В продължение на няколко дни лекарите от Инфекциозното поделение и Реанимацията на УМБАЛ-Бургас се борят за живота на Георги. Всеки ден се постанова да му преливат огромен брой банки кръв и да я сменят на цяло, откакто отравянето се получавало още веднъж.

Мащабна кръводарителска акция течеше в границите на няколко дни и десетки бургазлии станаха съпричастни към ориста на младия мъж след апел в обществените мрежи от негови близки. В апела пишеше, че Георги е претърпял случай и се нуждае от доста кръв от група AB, а крайният период бе през днешния ден в 10 часа. Георги е умрял в събота, в неделя е било погребението му.

Хората от кв. " Долно Езерово " го разказват като добър и непретенциозен млад мъж. Имал семейство и 3-годишно детенце, което изпълвало дома му с наслада, написа " Флагман ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР