Трагичен край за изчезналата на 12 юни полякиня Анастасия Рубинска,

...
Трагичен край за изчезналата на 12 юни полякиня Анастасия Рубинска,
Коментари Харесай

27-годишната полякиня, която изчезна в Гърция, е намерена мъртва

Трагичен край за изчезналата на 12 юни полякиня Анастасия Рубинска, която работеше в един от хотелите на гръцкия остров Кос.

Голото тяло на 27-годишната Рубинска е намерено в неделя (18 юни) в 19:00 ч., локално време на към един километър от вкъщи на, и на 500 метра от мястото, където в събота беше открит телефонът на жертвата.

Според гръцкото издание in.gr трупът е открит завит в чаршаф и найлонова торба, покрита с клони, от доброволец, включил се в интензивното търсене.

Жертвата е разпозната от полицията, и към този момент би трябвало да е разпозната и от близки.

Анастасия Рубинска идва от югозападния град Вроцлав, Полша и дойде в Кос преди към месец, с цел да работи в локален хотел. На острова тя живее дружно с приятеля си, който също е поляк.

В нощта, в която Рубинска изчезва, тя се обажда на приятеля си, с цел да му каже, че е прекалила с алкохола и че някой ще я остави на мястото, където би трябвало да се срещнат с мотор. Когато обаче сътрудникът ѝ дойде на местоположението, полякинята я няма. Той по този начин и не съумява да се свърже с нея, а телефонът ѝ е изключен.

Мъжът от Бангладеш е последният човек, с който Рубинска се среща преди да изчезне. Властите се усъмняват в него, когато откриват, че си е купил билет за Италия.

След трагичния завършек на издирването на Рубинска, полицията работи а върху разкриването на ужасяващото закононарушение, защото основният обвинен не дава самопризнание за убийството.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР