Трагичен инцидент се случи в Нова Москва, съобщи Лента. ру.

...
Трагичен инцидент се случи в Нова Москва, съобщи Лента. ру.
Коментари Харесай

Заради корупция - двойна смърт в Русия

Трагичен случай се случи в Нова Москва, заяви Лента. ру.
Мъж е умъртвил майка си, след което се е самоубил. Причината е градежът на път в Нова Москва, който би трябвало да мине през дома на фамилията. Хората са търсили помощ от институциите и президента, само че безрезултатно.
 Путин: Русия към този момент има най-модерното оръжие в света Путин: Русия към този момент има най-модерното оръжие в света
Руският президент Владимир Путин съобщи, че за първи път в актуалната история на Руската федерация има най-модерното оръжие, спо...
Мъжът е оставил, в което изяснява претекстовете за дейностите си:
" Ние строихме тази къща 30 години и вложихме в нея душата си и огромна част от живота ни. Аз не съм в положение да понеса морално тази персонална покруса и взех решение непринудено да лишава живота си.
Моята майка няма да може да оживее без мен, защото с мен са свързани всички всички функционалности по организацията на взаимния ни живот, по тази причина е принудена да поеме по моя път.
За нашата покруса отговорност носят " корупционерите ", които трансформираха посоката на пътя поради свои цели. (Писал съм до всички институции, включтиелно и президента). "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР