Трагичен инцидент с кучетата на Йордан Лечков изправи на нокти

...
Трагичен инцидент с кучетата на Йордан Лечков изправи на нокти
Коментари Харесай

Кучета на Йордан Лечков разкъсаха померан

Трагичен случай с кучетата на Йордан Лечков изправи на нокти сливенчани: 

Екшън в Сливен с кучетата на някогашния кмет Йордан Лечков тече втори ден. Огромните немски овчарки без намордник, разхождани от Лечков, нападнаха и раздраха до гибел померан по време на фамилна разходка на стопаните му.

“Минавайки около Южния вход на стадион “Хаджи Димитър ”, до фитнес центъра, изведнъж ни нападнаха две големи кучета – немски овчарки, излизащи от входа на стадиона. Кучетата бяха без никакви намордници и мотиви, и незабавно се втурнаха към нас. Ние се защитихме, само че за жалост насочиха експанзията си към Арчи. Разигра се грозна сцена ", заяви стопанинът на померана Христо Халачев пред бТВ.

" Арчи загуби живота си, в резултат на безотговорното държание на стопанина на кучетата-убийци – Йордан Лечков. Вместо да срещна съпричастност от Лечков, бях подложен на словестната експанзия, като ме попита какво вършим в неговия парцел и че стадион “Хаджи Димитър ” и всички прилежащи улици са негови, и той, и кучетата са си вкъщи ”, добави Христо Халачев.

По думите на Лечков кучетата били пуснати, с цел да охраняват зона, отдадена на концесия, до градския стадион в Сливен.

" Истината постоянно е по средата. Това е концесия, която е затворена. На 200 метра има парк, където е неразрешено да се разкарват кучета. На 100 метра има парк за кучета. Тези хора всяка вечер или всеки ден минават от тук и знаят, че ние разполагаме и гледаме кучета, стана осем години към този момент. Кучетата са на наша територия. Оградено е на всички места, може да си извършите инспекция. Търсят се евтини сензации, на мен ми омръзна да се занимавам с едно и също нещо ", съобщи Йордан Лечков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР