Трагедията в пловдивския квартал Кючук Париж прие неочакван обрат. Според

...
Трагедията в пловдивския квартал Кючук Париж прие неочакван обрат. Според
Коментари Харесай

Нов обрат за касапницата в Пловдив!

Трагедията в пловдивския квартал " Кючук Париж " одобри непредвиден поврат. Според криминалисти най-вероятно Ради Енев е наръгал съдбовно жена си Илияна, след което се е самоубил. По тялото на младата майка е имало доста прободни рани, написа в. Монитор.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден се появи и версия, че подивялата от ревнивост пловдивчанка е ликвидирала мъжа си, а след това си теглила ножа .

БЛИЦ напомня, че труповете на фамилията бяха открити в следобедните часове на 15 март, откакто съседи чували часове наред по какъв начин плаче тяхното 1-годишно момиченце .

Роднина на мъртвите се опитал да отключи вратата на жилището им, само че от вътрешната страна имало ключ и не съумял. Той се обадил на 112 и на петия етаж на ул. " Димо Хаджидимов " № 11, където живеели Ради и Илияна, били изпратени служители на реда.

Бебето, което не потърпевшо по време на фамилната драма, било отведено от родителите на брачна половинка, чието било жилището . Бащата на Ради е работел цялостен живот като миньор, описаха съседи. Според тях младите били кротки и разбрани хора, които не са създавали проблеми в блока. Мъжът бил на гурбет в Англия, а откакто се върнал, се оженили с Илияна и им се родило момиченце. " Много спокоен и трудолюбив бе Ради, познавам го от дете ", сподели съседката им Зина Александрова. Вероятната причина за случилата се покруса е ревнивост.

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР