Трагедията в Ловешко: Роднини казват, че пожарната се е забавила,

...
Трагедията в Ловешко: Роднини казват, че пожарната се е забавила,
Коментари Харесай

Трагедията в Ловешко: Роднини казват, че пожарната се е забавила, огнеборците отричат

Трагедията в Ловешко: Роднини споделят, че пожарната се е забавила, огнеборците отхвърлят
При случая починаха татко и двете му деца, а майката е в болница с голям брой изгаряния

Нов оглед по следствието на пожара в ловешкото село Торос, в който починаха татко и двете му деца, а майка им е с пострадвания в болница. Сред версиите за повода е дефектна коледна декорация на пламналата къща.

И през днешния ден околните възпламениха свещички пред къщата в памет на починалия татко и двете му деца.

Росен Стоянов е втори братовчед на фамилията. Казва, че когато е отишъл на мястото всичко към този момент се е било възпламенило и е било невероятно да помогне.

Според роднините огнеборците от Луковит са се забавили. Юлиян Атанасов споделя, че пожарната е отишла без вода, описват от bTV

„ За пожарната желая да кажа, тъй като споделят, че е пристигнала с три тона вода, а тя пристигна без вода, на втора минутка нямаше вода “, описа Юлиян Атанасов. От службата в Луковит обаче отхвърлиха обвиняванията.

„ В 6.56 ч. сме получили сигнал за произшествието, след което една минутка до излизане на автомобила “, означи Емил Борисов, началник дежурна група.

Първата кола идва в Торос за 20 минути, което е допустимо най-бързият вид, споделят огнеборците. „ Това демонстрира водата в цистерната, 2800 литра, няма по какъв начин противопожарният автомобил да е без вода, всяка заран при застъпване на дежурство, ние си ревизираме съоръжение, вода “, изясни Емил Борисов. По думите му водата може да свърши за минути, когато се създадат повече гасителни линии, по-голям дебит на водата и по тази причина съгласно него хората споделят, че пожарната е отишла без вода.
Разследването за аргументите за случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР