Трагедията в Днипро, където след удар с руска ракета загинаха

...
Трагедията в Днипро, където след удар с руска ракета загинаха
Коментари Харесай

Руски журналист за трагедията в Днипро: Няма да крия, приятно е! И с Харков ще се случи, и с Киев - Свят

Трагедията в Днипро, където след удар с съветска ракета починаха 25 души, 73 бяха ранени, а 43 се водят към момента изчезнали, докара до екзалтираност националистически настроени водещи в централните съветски медии. Пропагандистите не крият насладата си, само че отличник по изложение на екстаз се оказа водещият от радиопредаването на групата на „ Комсомолска истина “ Сергей Мардан (Сергей Лелека, както е същинското му име).

Russians celebrate the strike on a civilian house in Dnipro.

No negotiations. No forgiveness.

Arm Ukraine now!
This is the only way to peace.
— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko)
Като водещ на предаването „ Субботний Мардан “ в канала „ Соловьов Лайф “ на Владимир Соловьов Лелека безусловно се запени и разкри пред аудиторията какво усеща душата му след удара по 9-етажния блок в Днипро.

„ И какво... Отбелязахме с прелестен фойерверк. С подобен, както си му е редът. Приятно е, няма да укривам. Приятно е, само че доста по-приятно щеше да бъде да видя разпердушинен някой мост на Днепър. Дори, в случай че, даже, в случай че този блок е ударен от наша ракета, персонално за мен това не трансформира нищо. Ми погледнете фотографиите от Мариупол (на екрана се демонстрират отломки от Мариупол). Това ще се случи с Харков. Да, ще се случи. И с Днепропетровск ще се случи! И с Киев ще се случи това! “, разгласи Мардан-Лелека.



Мардан е същият този, който през август м. година на окупираната от съветската войска Запорожска област, както и да се разстрелват, да се лишават от благосъстоятелност и да се изпращат в лагери тези поданици на следените от Руската федерация територии, които не поддържат Москва.

53-годишният Сергей Лелека е известен в Русия публицист и ефирен водещ, създател на стратегиите „ Времето ще покаже “, публицист в „ Комсомолска истина “ и водещ на радиопредаването „ Вечерен диван “. Завършил е публицистика в Московския държавен университет „ Михаил Ломоносов “. Трикратен притежател е на премията „ Медиа управител “. Минава за краен националист, известно време беше ко-водещ на предаване с убитата Даря Дугина.

На фотографията, която публикуваме нагоре е снимано това, което е останало от апартамент в опустошения вход на 9-етажния блок в Днипро – кухнята, която наподобява по този начин, като че ли стопанката й веднага ще се върне, с фруктиера с ябълки на масата и входната врата. Останалото е срутено. Такива жилища са десетки, а в обществените мрежи се появи историята на блокирано в сходна стая семейство с две деца. За да ги спасят, съседите им разрушили с чукове и лостове стената сред двата жилището и извадили оттова майка и татко с двете им деца и котка (снимката по-долу).



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР