Трагедията в 10-етажния панелен блок на пловдивската улица Димо Хаджидимов

...
Трагедията в 10-етажния панелен блок на пловдивската улица Димо Хаджидимов
Коментари Харесай

Съседите на убитото семейство са все по-шокирани

Трагедията в 10-етажния панелен блок на пловдивската улица „ Димо Хаджидимов ” се трансформира в тематика №1 едно в квартала. Съседите са шокирани от случилото се, а родителите на съпрузите са потънали в тъга, написа TrafficNews.bg.

Ради и Илияна Еневи са съпрузите, открити мъртви през днешния ден в жилището им в блок на ул. " Димо Хаджидимов ". Следобед телата на двамата  бяха открити, откакто съседка повикала полиция. Тя в продължение на няколко часа чувала писъците на бебето и откакто позвънила няколко пъти и никой не отворил, се обадила на 112. 

По телата и на двамата има прорезни и прободни рани. Разследващите ще открият кой пръв е вдигнал ножа и е нанесъл съдбовния удар. Според осведомени обаче дамата първа е намушкала брачна половинка си, а по-късно е поставила завършек на живота си. Като претекст, проверяващите допускат ревнивост. 

Съдебен доктор е направил оглед на мястото на престъплението, следва да бъде направена и аутопсия на телата. 

Детето е обещано на бабата и дядото, които са се погрижили да него. 

Жителите на квартала не за първи път научават за сходна покруса. 

През януари 2016 година пловдивчанинът Благой  Сапунджиев умъртви жена си и детето си в дома им и по-късно лиши личния си живот - неригистриран остарял армейски револвер " Валтер П38 ". Телата на 5-годишната Петя, 29-годишната й майка Йорданка и 35-годишния й татко Благой са открити в жилището, в което живеели чартърен, на ул. " Асен Христофоров " в пловдивския кв. " Кючук Париж " - успоредната на " Димо Хаджидимов ", където през днешния ден бяха открити тематиката на съпрузи. Намират ги майката на Благой и техният кум, които от сутринта безрезултатно се опитвали да се свържат със фамилията, откакто разбрали, че той и Йорданка не са отишли на работа.

Криминалистите откриха, че брачният партньор е прострелял първо жена си в главата, а след това и момиченцето със остарял противозаконен револвер " Валтер ". Основната версия, по която работи полицията е, че причина за нещастието е ревнивост.

Преди 5 години, в апартамент на бул. " Македония " още веднъж в регион " Южен ", бяха открити 4 натрупа - двама млади родители и децата им. 32-годишният боен Георги Тепавичаров, брачната половинка му Николина (29) и двете им деца Илия (8) и Ангел (4). Момченцата и младата жена са убити, до момента в който спят. Бащата след това се гръмнал самичък, паднал и затиснал вратата на детската стая, е заключението на Военната прокуратура в Пловдив. 

Истинската причина за касапницата по този начин и не излезе на бял свят. Като главен претекст за нещастието се сочат терзанията на Георги и Николина, които не успявали да обслужват банковите си заеми с месечна вноска от 3000 лева От 2008 година насам двамата взели три заема от общо 235 000 лева На името на Николина се водел банков заем от към 200 000 лева, получен посредством ипотека на фамилен хотел в Чепеларе. Съпругът й имал два по-малки заема. Парите били отпуснати от три банки.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР