Трагедията се разиграва в начално училище Роб в Тексас е

...
Трагедията се разиграва в начално училище Роб в Тексас е
Коментари Харесай

Черен рекорд: Стрелбата в основно училище в Тексас най-смъртоносна в САЩ за 10 г.


Трагедията се разиграва в начално учебно заведение " Роб " в Тексас е най-смъртоносната пукотевица за последните 10 години оттатък Океана.

През декември 2012 година въоръжен мъж умъртви 26 души, 20 от които деца сред 5 и 10-годишни в главно учебно заведение в Нютаун, Кънектикът.

През октомври 2015 година сходна пукотевица имаше в лицей в Роузбърг. Девет души бяха убити.

Три години по-късно, на 14 февруари 2018 година, някогашен ученик на гимназията в Паркленд, Флорида, простреля 17 възпитаници и преподаватели.

А май същата година 17-годишен възпитаник откри огън в гимназия в Санта Фе, Тексас. Негови жертви станаха девет деца и един преподавател.

На 30 ноември предходната година младеж умъртви 11 души в гимназия в Оксфорд, Мичиган, с цел да се стигне до днешната кървава баня.

Мнозина специалисти настояват, че до момента в който не се затегнат разпоредбите, по които американците могат да си купят огнестрелно оръжие, сходни случаи ще продължат да се повтарят.

Очакваме да разберем дали след тази поредна покруса американските управляващи ще реагират със законови промени, засягащи покупката и притежанието на оръжия.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР