Трагедията се разиграла още през юли, но мъжът казал на

...
Трагедията се разиграла още през юли, но мъжът казал на
Коментари Харесай

Мъж хвърли възлюбената си от скала, след като му отказа брак

Трагедията се разиграла още през юли, само че мъжът споделил на полицията, че момичето е паднало инцидентно

Мъж в Турция хвърли обичаната си от канара, откакто тя отказала да се омъжи за него, оповестяват международните издания. Трагедията се разиграла още през юли, само че мъжът споделил на полицията, че момичето е паднало инцидентно. Той твърдял, че е провел сантиментална среща на края на скалите и й предложил брак, момичето споделило „ да “, а когато младоженецът отишъл до колата, с цел да извади виното, тя ненадейно паднала.

На скалата нямало ограда и мъжът предположил, че момичето може да се е подхлъзнало. Роднините на момичето бяха сигурни, че мъжът я е бутнал от скалата. Те споделят, че умрялата нямало да одобри предлагането и считала да се раздели с приятеля си поради чести различия.

Освен това мъжът бил разведен и първата му брачна половинка постоянно се обаждала на момичето със закани. Пръстенът, за който се твърди, че е бил даден, е открит в джоба на мъжа. На скалите са открити счупени очила на умрялата, което може да приказва за битка. Мъжът към този момент е упрекнат в съзнателно ликвидиране и ще остане в ареста до решението на съда.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР