Трагедията се разигра около 15:30 в сряда, а 35-годишната родителка

...
Трагедията се разигра около 15:30 в сряда, а 35-годишната родителка
Коментари Харесай

Откриха майката на загиналото 3-годишно дете в Русе след часове, в нея имало хероин



Трагедията се разигра към 15:30 в сряда, а 35-годишната родителка е била открита от чиновниците на Второ районно управление (на МВР) два часа и половина по-късно - към 18 часа.

Полицаите разкрили в нея плик с хероин, като количеството е било към 1.1 грама.

Направен полеви наркотест на веществото е удостоверил дрогата. Започнато е бързо произвеждане.

След случая синът й е било към момента жив, когато служителите на реда отиват на втория етаж в бл. 305 на кв. " Чародейка ". Те са открили, че детето е единствено в жилището и са го отнесли в болничното заведение, където по-късно е умряло. 

Майката не се е появила нито по време на пожара, нито до момента в който пожарникарите са се опитвали да го загасят.

Нейни съседи описаха пред Българска национална телевизия, че 35-годишната жена постоянно оставяла дребното момченце единствено, а откъм жилището й постоянно се разнасял звук до полунощ.

" Тя е оставила детето, излязла някъде, тя изобщо не се прибира. Гръмнало нещо и усетихме някаква миризма, две пожарни коли пристигнаха. От 10.00 ч. до 2.00 часа неприятности, гюрултии, удряне по стените. Нямам думи ", сподели съседката Иванка Атанасова. 

Започнато е следствие по случая, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР). Работата по двете производства - за пожара и за дрогата, открита в майката, продължава под надзора и управлението на Окръжна прокуратура.

Социалните служби в Русе също се заели да ревизират събитията след трагичния случай и гибелта на детето.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР