Трагедията със трагично загиналия снощи абитуриент Илия Терзиев от Сатовча

...
Трагедията със трагично загиналия снощи абитуриент Илия Терзиев от Сатовча
Коментари Харесай

В Struma. com! Трагедията в Сатовча припомни: Бащата на загиналия абитуриент, военният Г. Терзиев, преди години, мъртво пиян ,със 120 км/ч, убил 12г. дете на пътя

Трагедията със трагично починалия нощес зрелостник Илия Терзиев от Сатовча е най-коментираната тематика в региона през днешния ден. Младото момче почина, падайки с колата си в дерето на разклона за село Кочан и издъхна на място. Случаят потресе селото, както и всички, които познават фамилията. Хората напомнят заплашителен случай от преди повече от 13 години с присъединяване на бащата на Илия, военният Георги Терзиев.

През 2008 година, Терзиев, пийнал зад кормилото, след литър и половина ракия и със 120 км в час, премазал и умъртвил на пътя 12- годишно момченце. За закононарушението си тойбе наказан на 3 години затвор.

Излежа присъдата си в Бобовдол, напомнят пред Struma. Тогава майката на момченцето едвам не умря от смут, а нещастието за фамилията бе огромна. Илия живеел с майка си в София

Снощи със съученици и другари решили да създадат ваучър, събрали се и пийнали крепко. Около 2 часа трезви момчета го закарали до село Сатовча, само че Илия мощно възбуден от приятните страсти запалил колата и тръгнал да се връща на купона. По пътя,преди село Кочан, изтървал ръководството и полетял в дерето, изхвърчал е от автомобила, защото татко му го намерил през днешния ден,около 11 часа, отвън колата.

Съученици и другари, участниците в купона нощес са в потрес. Трагедията раздруса цялото село. Говори се, че Илия ще бъде заровен в абитуриентския си костюм, а в селото ще бъде разгласен ден на печал поради нелепата гибел на един младеж.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР