Трагедията със смъртта на младежа предизвика сериозен обществен дебат, а

...
Трагедията със смъртта на младежа предизвика сериозен обществен дебат, а
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков ще пуска недовършени песни на сина си

Трагедията със гибелта на младежа провокира сериозен публичен спор, а фамилията му и неговите другари не престават да нищят историята и да търсят отговорни за съдбовния край. 

Родителите на надареното момче са неутешими и до този миг не бяха обелвали и дума за случилото се, написа " Пловдив 24 ". На погребението на изпълнителя се видя, че колкото да стоят на двата си крайници и че животът им губи смисъл. Те откриха защо за живеят и татко му за първи път разкри какво има намерение да прави в чест на Денис.

Бащата на младия гений Денис Теофиков – Атешкан ще пуска незавършени песни на сина си. Виртуозният музикант дружно със свои съидейници и другари сътвориха онлайн канал, където към този момент са регистрирани близо 45 хиляди клиенти.

Именно там меломаните ще имат опцията да слушат още песни, които до в този момент не са били оповестени.

" Скъпи другари, тази ария на Денис е записана, когато той беше на 16 години, в домашни условия и беше единствено демо версия. Сега това, което чувате, е преаранжирана версия на песента и е непокътнат вокалният трак. Това няма да е последната ария на Денис. Той е оставил доста незавършени песни, които ще чуете във времето. Затова абонирайте се за формалният YOU TUBE канал на Денис Теофиков, където можете да следите всички негови песни “ – споделя Атешкан Теофиков.

Първата от тези песни е озаглавена " Сърцето ми “. Музиката е основана в тандем от татко и наследник, а текстът е написан от младия гений. Аранжиментът е изработен от Деян Асенов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР