Трагедията с трагично загиналия снощи абитуриент Илия Терзиев от Сатовча

...
Трагедията с трагично загиналия снощи абитуриент Илия Терзиев от Сатовча
Коментари Харесай

Бащата на загиналия край Сатовча абитуриент Илия убил 12-годишно момче

Трагедията с трагично починалия нощес зрелостник Илия Терзиев от Сатовча е най-коментираната тематика в региона през днешния ден. Момчето почина, падайки с колата си в дерето на разклона за село Кочан и издъхна на място.

Случаят потресе селото, както и всички, които познават фамилията. Хората напомнят заплашителен случай от преди повече от 13 години с присъединяване на бащата на Илия, военният Георги Терзиев, написа Struma.com.

През 2008 година Терзиев, пийнал зад кормилото, след литър и половина ракия и със 120 км в час, умъртвил на пътя 12-годишно момченце. За закононарушението си той бе наказан на 3 години затвор.

Излежа присъдата си в Бобовдол. Тогава майката на момченцето едвам не умря от смут, а нещастието за фамилията бе огромна.

След случая с 12 годишното момче, брачната половинка му го напуснала и живеела в София, с нея бил и Илия.

Снощи със съученици и другари решили да създадат ваучър, събрали се и пийнали крепко. Около 2 часа трезви момчета го закарали до село Сатовча, само че Илия мощно възбуден от приятните страсти запалил колата и тръгнал да се връща на купона.

По пътя, преди село Кочан, изтървал ръководството и полетял в дерето, изхвърчал от автомобила, защото татко му го намерил през днешния ден, към 11 часа, отвън колата.

Съученици и другари са в потрес. Трагедията раздруса цялото село.

Говори се, че Илия ще бъде заровен в абитуриентския си костюм, а в селото ще бъде разгласен ден на печал поради нелепата гибел на един младеж.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР