Трагедията с българската стюардеса на летището в Уганда придобива нов

...
Трагедията с българската стюардеса на летището в Уганда придобива нов
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ! Българската стюардеса, паднала от самолет в Уганда, се самоубила?! Преди това хубавата Елена се скарала жестоко с...

Трагедията с българската стюардеса на летището в Уганда придобива нов непредвиден поврат. От информация в международните медии излиза наяве, че стюардесата се е самоубила. Свидетели описват, че преди да посегне на живота си, българката се скарала с екипажа на самолета.

Както писа BNews, ужасяващата информация стана водеща тематика в света, а българите са тотално шокирани от случилото се.

По информация на една от най-големите радиостанции в Уганда - Кепитъл ФМ, българката се споделя Елена Василева Йончева. Тя е на 46 години от Русе.

От Министерство на външните работи оповестиха: "На 14.03.2018 година в генералното консулство на България в Дубай е постъпила информация за умряла българска гражданка, която е работила за самолетната компания „ Емиратс”.

Консулството ни в Дубай е реагирало навреме и е уведомило околните на умрялата. Генералният консул Иван Йорданов е в непрекъсната връзка с тях. До този миг не е получавано публично уведомление за повода за гибелта ".



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР