Трагедията на едно дете, което едва на 13 месеца е

...
Трагедията на едно дете, което едва на 13 месеца е
Коментари Харесай

Какво ще се случи с детето, намерено с мъртвите си родители в апартамент в Кючука?

Трагедията на едно дете, което едвам на 13 месеца е трябвало да види гибелта на родителите си, потресе Пловдив, написа Трафик Нюз.

Плачът на момиченцето, плод на трагичната обич на Ради Енев и Илияна Митева, става повода братът на мъжа да извика ключар и да открие труповете на двойката в жилището в кв. " Кючук Париж ". Чичото отишъл да ревизира какво се случва, защото сутринта имал пропуснато обаждане от Илияна, само че не съумял да се свърже нито с нея, нито с брат си.

Детето незабавно е било отведено от кървавото място на престъпление и поверено краткотрайно за грижи на чичо си и чинка си. В момента обществените служби изследват родителите на Ради и тези на Илияна, с цел да се реши кой е най-удачният вид за настаняване на детето при родственици, това заяви Надя Танева, шеф на пловдивската дирекция „ Социално подкрепяне ”, за TrafficNews.bg

Бабите и дядовците на детето и по бащина, и по майчина линия, както и чичото, са изявили предпочитание да отглеждат невръстното момиченце. След като бъдат осъществени инспекции за потенциал и благоприятни условия на трите фамилии, обществените служби ще вземат решение при кои родственици е най-удачно 1-годишното дете да бъде настанено.

Междувременно родители на момиченцето бяха заровени изцяло разграничени един от различен. Тялото на 32-годишния Ради Енев бе положено в село Свежен, където живеят родителите му Нели и Христо. Близките на Илияна били категорични, че двамата нямат място един до различен на оня свят, по тази причина тя ще бъде положена в родния си град - Кюстендил. 

Към момента проверяващите още обясняват аргументите за смъртоносната експанзия, предиздвикала Ради да заколи Илияна, а по-късно да се самоубие със същия нож, и то пред очите на дребното им детенце. По последни данни, Илияна е споделяла на свои близки и другари, че Ради е отключил психически проблем, само че е отказал да се лекува. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР