Трагедия в свищовското село Александрово се е случила тази нощ.

...
Трагедия в свищовското село Александрово се е случила тази нощ.
Коментари Харесай

Разследват смъртта на бебе, задушило се в леглото на родителите си

Трагедия в свищовското село Александрово се е случила тази нощ. Бебето се е задушило, заспало сред родителите си в леглото.

В нощта против неделя двумесечното момиченце плакало доста и майката го поставила да спи сред нея и брачният партньор и. На разсъмване обаче майката и бащата разкрили кърмачето безжизнено.

Родителите са от ромски генезис, имат още 6 деца и са малко над 30-годишни. В къщата царува невъобразима бедност.

За трагичния случай незабавно е сигнализирана полицията, а по-късно и прокуратурата във Велико Търново.

" По случая е формирано досъдебно произвеждане - за ликвидиране, с оглед установена гибел ", заяви представителят на Окръжната прокуратура във Велико Търново Илиян Благоев.

" При първичните неотложни дейности при огледа и разпитите, няма следи от травматични увреждания и насилствена гибел на момиченцето. Става дума за трагичен случай. В злощастната нощ детето е било със заровена в завивките глава, повърнало е като е асперирало кърма и се е задушило ", разясниха проверяващи. Това е открито при осъществената аутопсия на тялото на бебето в МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " във Велико Търново.

Работи се по няколко версии за повода за гибелта на бебето - родителска немарливост, болест и настъпил случай. Родителите не са арестувани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР