Трагедия в козлодуйско селоИмало неизправности в елинсталациятаХладилник уби 6-годишно дете

...
Трагедия в козлодуйско селоИмало неизправности в елинсталациятаХладилник уби 6-годишно дете
Коментари Харесай

Ток от хладилник уби 6-годишно дете

Трагедия в козлодуйско село
Имало неизправности в елинсталацията

Хладилник умъртви 6-годишно дете в козлодуйското село Крива бара в събота следобяд. Сигнал за съдбовния случай е получен в полицията в 15,17 ч, откакто от Спешна помощ в Козлодуй съобщили, че при тях има умряло момиченце.

В къщата, където се разиграла нещастието, пристигнали служители на реда и електроинженер. При оглед било открито, че има неизправности в електрическата апаратура в коридора на къщата и уредите, свързани към нея. От извършените разпити станало ясно, че умрялата Димка, преди да бъде откарана до незабавния център, е била открита паднала до хладилника в коридора. За случая е известен прокурор и е почнало досъдебно произвеждане, което да обясни точните аргументи за гибелта на момиченцето.

“Трагедията е огромна. Поразеното от ток момиченце е най-голямото от трите деца на Христо и Тилиандра”, споделиха техни съседи от ромската махала в селото. Кметът на Крива бара Илиян Иванов изрече съболезнования на почернената фамилия. По думите му фамилията живее в прилична къща и отглежда децата си в положителни условия. Финансово му помагали бабата и дядото, които работят в чужбина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР