Трагедия се е разиграла в германския град Офенбах. Двама души,

...
Трагедия се е разиграла в германския град Офенбах. Двама души,
Коментари Харесай

Трагедия в Германия: Двама българи, сред които и дете, са загинали при пожар

Трагедия се е разиграла в немския град Офенбах. Двама души, измежду които и дете, са починали, други са в тежко положение откакто пожар обхвана жилищна постройка.



Жертвите са от Кърджали, съобщава 24rodopi.com. Те са част от петчленно семейство, работещо в Германия. Фамилията - мъж, брачната половинка му, дъщерята, зетят и внукът, живеели в кооперацията.

Многоетажната жилищна постройка била обхваната от пламъци във вторник вечерта. На място огнеборците откриват умрял човек, петима са евакуирани в тежко положение, измежду тях и дете, показват локалните медии. През нощта в болничното заведение умира и детенцето. 

Все още не са изцяло ясни аргументите за пожара и мястото, където е избухнал. Според първичните констатации на полицията, постройката, която се употребява както за икономически, по този начин и за жилищни цели, бързо е била обхваната от пламъци, като те са стигнали до покрива.

В постройката са живели над 30 души. Пожарната е съумяла да предотврати разпространяването на пламъците към близките здания и да овладее огъня. Няколко околни улици трябваше да бъдат затворени, с цел да поемат огромни интервенции на пожарната, избавителните служби и полицията.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР