Трагедия е сполетяла семейството на Бисер Киров (1942-2016). Преди няма

...
Трагедия е сполетяла семейството на Бисер Киров (1942-2016). Преди няма
Коментари Харесай

Нова трагедия в семейството на Бисер Киров

Трагедия е сполетяла фамилията на Бисер Киров (1942-2016). Преди няма и месец, едвам на 17-годишна възраст, в Германия е починaла неговата внучка Елиса. За неочакваната й кончина заяви нейният татко Бисер Киров-младши в социaлните си мрежи.

" Скъпи другари, напусна ни обичаната ни щерка и прелестна дребна сестра Елиса. Тя остави хиляди фантазии и покрусени другари и родственици... Светла й памет! ", написа унищоженият от тъга татко. Трагичната новина шокира приятелите на фамилията. Родителите обаче не пожелаха да уточнят повода за ранната гибел на своето дете, писа  " Ретро ".

От дълги години синът на естрадната легенда, който е кръстен на него живее в Берлин дружно със брачната половинка си Катя и двете им дъщери. Потънала в тъга след загубата е и сестрата на починалата Елиса - Малена. Двете девойки 6яха неразделни. Рядко се прибираха в България, само че когато идваха у нас, обичаха да посещават с другари обичаната си Варна. До последно са споделяли фотоси дружно, на които наподобяват повече от щастливи.

Смъртта на Елиса е следващата покруса, случила се в фамилията на Бисер Киров, над което като че ли витае поличба. Дъшерята на огромния артист Венциноса издъхна от скоропостижен рак единствено на 42-годишна възраст през 2014 година

Тя остави две деца сираци, които след кончината й бяха отгледани от артиста и неговата брачна половинка Митка. Две години откакто погреба дъщеря си, естрадният доайен напусна света на живите. Той бе покосен от мозъчен, инсулт на 74-годишна възраст.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР