Трафикът за товарни автомобили на изход е интензивен по границата

...
Трафикът за товарни автомобили на изход е интензивен по границата
Коментари Харесай

Интензивен трафик по част от граничните ни пунктове

Трафикът за товарни коли на излаз е натоварен по границата с Румъния, Сърбия и Турция, оповестиха на уеб страницата си от Главна дирекция „ Гранична полиция “. 

По границата с Румъния трафикът е натоварен на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) „ Русе “, „ Кардам “, „ Видин “, „ Оряхово “ и „ Никопол “ на излаз за товарни коли, пише БТА.

Трафикът е натоварен на граничен пункт „ Калотина “ по границата със Сърбия на излаз за товарни коли. На пункта се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

По границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и „ Лесово “ на излаз за товарни коли. 

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични пунктове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР