Трафикът на граничните контролно - пропускателни пунктове (ГКПП) се осъществява

...
Трафикът на граничните контролно - пропускателни пунктове (ГКПП) се осъществява
Коментари Харесай

Нормален е трафикът по граничните ни пунктове

Трафикът на граничните контролно - пропускателни пунктове (ГКПП) се реализира обикновено, оповестява Главна дирекция „ Гранична полиция “ на интернет страницата си по данни от 6:00 часа тази заран.

На границата с Румъния придвижването се реализира обикновено на всички гранични пунктове. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът също е естествен на всички гранични пунктове.

От „ Гранична полиция “ припомнят, че през граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Република Сърбия трафикът се реализира обикновено на всички гранични пунктове.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония и на границата с Република Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На автомагистрала „ Марица “ в област Хасково придвижването от км 27+100 до км 29+750 в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и от км 29+100 до км 31+900 в посока София се прави единствено по изпреварващата пътна лента заради влошеното положение на пътната настилка., оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура “ Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и е въведено поетапно ограничаване на скоростта до 70 км/ч. Въведеното ограничаване е в действие до 31 януари 2024 година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР