Трафикът на автомобили от граничните пунктове с България е засилен

...
Трафикът на автомобили от граничните пунктове с България е засилен
Коментари Харесай

Мнозина Българи Не Вярват На Очите Си! Случва Се В Момента, Заваля Сняг! Вече Е Натрупало В

Трафикът на коли от граничните пунктове с България е засилен от през вчерашния ден, без да има тапи в Гърция, предава кореспондентът на БНР в Атина.

След влизане в Гърция има екипи на полицията, които ревизират изборно дали туристите не придвижват акцизни артикули - бензин, цигари и алкохол. За следващ път от полицията предизвестяват водачите да не качват непознати хора в колите си, защото се ревизира за незаконни имигранти. Хотелиерите в Северна Гърция са извънредно удовлетворени от актива на българските туристи. В тези празнични три дни са предпочетени по-луксозните хотели, които смъкнаха цените, само че поддържат положително обслужване. Единствено времето леко изненада идващите български туристи. Заваля сняг на планината Олимп, само че на брега на морето времето е слънчево и топло.

В Атина по пай ръкав – на север есента идва, в планините зимата!, отбелязва от своя страна измененията във времето в южната ни съседка в. " Български вести ". Южна Гърция стартира леко да се захлажда, след месеците на горещина, само че по-на север и изключително на висока надморска височина наподобява е пристигнала зимата. На Каймакчалан на надморска височина от 2000 м към този момент вали сняг. Същата е картината и на най-воската гръцка планина – Олимп. Там стартира да вали още от четвъртък.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР