Трафикът, който се поема от малкото магистрали, води до проблем,

...
Трафикът, който се поема от малкото магистрали, води до проблем,
Коментари Харесай

Шишков: Трафикът, който се поема от малкото магистрали, води до проблем

Трафикът, който се поема от дребното автомагистрали, води до проблем, уточни служебният министър на районното развиване Иван Шишков в " Тази събота " по bTV.

" Веднъж, че придвижването е доста по-интензивно, в сравнение с следва да бъде, и второ - тези автомагистрали се износват доста по-бързо . Това е казусът, който се трансформира в една снежна топка и в лавина в последните 10-12 години ", разяснява още той.

Министърът на районното развиване означи, че сега стремително се изкърпват отчасти автомагистрали, сменят се мантинели, пуснато е придвижването през тунела " Витиня " и в двете направления. В пътния бранш и развиването на цялата инфраструктура в България на процедура няма тактика , разяснява Иван Шишков.

Като проблем той уточни и пропускливостта на граничните пунктове . Ще разтеглим пункта " Лесово ", ще създадем скоростен път или автомагистрала, която ще свърже автомагистрала " Марица " с пункта " Лесово ", с цел да може да имаме не един огромен и съвсем неработещ пункт, а да имаме два огромни пункта, тъй като потокът е голям, изясни министърът на районното развиване.

Обявихме за народен обект пътя Русе - Велико Търново, само че продължаваме да приказваме и за автомагистрала Русе - Маказа, тя е геополитическа автомагистрала, сподели още Иван Шишков. За автомагистрала " Струма " той изясни, че към този момент има последна процедура за проучване на ограниченията за околната среда, с цел да може да се започва одобрение на обстоен организационен проект. Ще имаме позволение за градеж на дребен сектор през април - май и занапред стартират процедури, заяви Иван Шишков.

За трасето на автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле той изясни, че към този момент има последна процедура за проучване на ограниченията за околната среда, с цел да може да се започва одобрение на обстоен организационен проект. Ще имаме позволение за градеж на дребен сектор през април - май и занапред стартират процедури, заяви Иван Шишков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР