Трафик НюзПреди 17 години фабриката в Първомай направи флаговете за

...
Трафик НюзПреди 17 години фабриката в Първомай направи флаговете за
Коментари Харесай

Изработиха близо 900 знамена за посещението на папа Франциск в Раковски

Трафик Нюз
Преди 17 години фабриката в Първомай направи флаговете за посрещането на папа Йоан Павел Втори
Продължава трескавата подготовка за посрещането на главата на римокатолическата черква в Раковски. Освен от хиляди поклоници, на 6 май папа Франциск ще бъде посрещнат и от близо 900 флагове, направени в негова чест. Те са създадени във фабрика в град Първомай, която не за първи път прави сходна ексцентрична поръчка.

От към месец и половина екипът на индустриалната база се занимаваме с ушиването на знамената, свързани с визитата на папа Франциск. Като вариация производството им премианава в 4 обособени линии - българско, европейско, знаме на град Раковски и знамето на Ватикана.

Едно знаме се създава от доста хора. То на първо време минава през кроячките, на някои от знамената се поставя щампа, самото знаме би трябвало да бъде ушито, изгладено, а от време на време се постановат и довършителни работи, описа пред  TrafficNews.bg  Теодора Кирякова, която взе участие в изработването на поръчаните от община Раковски флагове.

За чиновниците на фабриката, които са ангажирани с тази активност работата е доста виновна. Най-големият ушит байрак е с дължина 10 метра и ще бъде подложен на някоя от високите здания в Раковски.

Това не е първата сходна поръчка за притежателя на фабриката за флагове в град Първомай. " Преди 17 години при визитата на папа Йоан Павел Втори за първи път изработихме знамената на Ватикана и в този момент за повторно за визитата на папа Франциск ", показа шефът на фабриката Атанаска Велчева. По думите й всички флагове са били ушити съгласно условията, които са авансово съгласувани с отдел " Протокол " на Ватикана. И добавя, че е необикновено за един човешки живот да успее с екипа си да взе участие в подготовката и в посрещането на двама толкоз височайши посетители.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР