Трафик НюзНай-ниският хонорар в него тази есен е 40 хиляди

...
Трафик НюзНай-ниският хонорар в него тази есен е 40 хиляди
Коментари Харесай

Ето ги хонорарите на звездите във „ВИП Брадър”

Трафик Нюз
Най-ниският хонорар в него тази есен е 40 хиляди лв.

Близо 1,5 милиона лв. е общата сума, която ще вземат участниците във „ ВИП Брадър ” тази есен. Това ще бъде най-евтиният сезон на риалитито в цялата му история в България. Най-ниският хонорар в него тази есен е 40 хиляди лв., а най-високият – 120, само че за цяло семейство, което ще влезе в къщата.

Нора Недкова и Валентин Кулагин ще бъдат ракетите-носители, на които шоуто разчита да вдигнат рейтинга още в първите епизоди. Моделката искаше да измъкне 100 хиляди лв. от продуцентите, само че се навила на 70. Фризьорът пък се съгласил на 40 бона, което е и най-скромната сума за хонорар тази есен.

За него обаче парите не били от главно значение, защото присъединяване във „ ВИП Брадър ” му било фикс концепция. Кулагин разчитал на него да вдигне персоналната му известност и да му докара нови клиенти, по тази причина не се пазарил за пари, а взел толкоз, колкото му предложили. 

Малко повече от скандалния коафьор ще приберат Константин Трендафилов (Папи Ханс) и рапърът Атанас Колев. Те ще вземат по 50 000 лв.. Смята се, че и двамата ще привлекат голяма фенска маса от представителни на нежния пол. На младия рапър обаче продуцентите разпореждат и други очаквания.

Те ще бъдат доста удовлетворени, в случай че някогашният ухажор на Мария Илиева разкрие пикантни детайлности от взаимните им любовни завършения. Това сигурно ще изпълни светските уеб сайтове и ще вдигне рейтинга на предаването. За Папи Ханс пък от в този момент се счита, че е с най-големи шансове да излезе като победител от риалитито. 

Двете върли врагини Ваня Костова и Ева Найденова, известна още като Ева от „ Тоника ”, се били разписали против идентични възнаграждения – по 100 000 лв.. Малко по-малко – 80 бона, щял да прибере и обичаният на Гала – Стефан. Първоначално му били предложили надалеч по-скромна сума, само че той оповестил, че няма да си мръдне пръста за нея, защото е сериозен предприемач, който и без „ ВИП Брадър ” печели добре. Ето за какво продуцентите вдигнали залога. Присъствието му в къщата обаче хвърлило в суматоха влюбената Гала. Тя била извънредно обезпокоена, че екипът може би е подготвил сериозна провокация за мъжа ѝ. Притеснявала се, че в къщата ще влезе и някогашната му брачна половинка, която ще извади на ярко доста кирливи ризи на тв водещата, написа " Уикенд ".

Звездата от „ На кафе ” била на ръба на нервна рецесия, че в шоуто ще бъде погубен персоналният ѝ имидж, граден с години.   

Бившият пандизчия Ванко 1 също е измежду звездите в предаването. Той се навил да взе участие против 80 000 лв.. Искал повече, само че блъснал на камък и се примирил и с тази сума. Най-много пари са планувани за двете фамилии, които ще влязат в Къщата. Това са Петко и Яна Димитрови и Орхан Мурад дружно с жена си Шенай и щерка си Сузанита. Всяко от тези фамилии ще вземе по 120 бона. Очаква се най-малката участничка – Сузанита, да събере най-вече рецензии най-малко в първите епизоди на шоуто. Дни преди старта екипът разгласи присъединяване и на известна писателка. В книгите си тя проповядвала философията на единението на тялото с мозъка.

Томчетата ѝ били извънредно известни като плажно четиво. Предполага се, че може би е Людмила Филипова, която най-вероятно се е договорила най-малко за 100 бона, с цел да влезе в Къщата. Филипова обаче отхвърля, че ще взе участие. Другата звезда, която влиза сигурно, е Лора Караджова. Нейният хонорар е 70 000 лв..

Певицата упорствала за 100 бона, само че най-после склонила да получи по-малко пари с ангажимента да й платят половината сума авансово, което към този момент се е случило. В последния миг стана ясно, че ще взе участие и артиста Веселин Плачков. Той също ще получи 70 000 лв. хонорар. Носят се клюки, че в предаването ще взе участие и Мира Добрева, които също не са доказани. Тя упорствала за 100 000 лв..

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР