trafficnews.bgКой е човекът, който осигурявал крадеца при набезите му?Плъха никога

...
trafficnews.bgКой е човекът, който осигурявал крадеца при набезите му?Плъха никога
Коментари Харесай

Свидетел: Плъха винаги излизаше със съучастника си

trafficnews.bgКой е индивидът, който осигурявал крадеца при набезите му?

Плъха в никакъв случай не излизаше самичък. Той постоянно имаше до себе си човек, който му правеше " отцепка ". Стоеше покрай набелязания обект и следеше да не пристигна някой. Плъха беше вълк единак и разчиташе на един единствен човек - жена си! в никакъв случай не излизаше без нож. Това описа пред  TrafficNews.bg  свидетел от квартал Столипиново. 

Пред медиите брачната половинка на Жоро Джевизов описа, че мъжът й бил клошар, обикалял по казаните и във въпросната нощ отишъл да пикае под балкона на доктора и той го прострелял. Което, разбирасе, в следствие се оказа изцяло погрешно. Както стана ясно Плъха е влезнал в гаража на доктор Димитров, с цел да краде и на излизане е бил прострелян. На брифинга през днешния ден представителите на прокуратурата оповестиха, че Джевизов е работил самичък. 

" Във въпросната нощ жена му 100 % е била дружно с него. Но като е чула стрелбата се е изплашила и е побягнала, безапелационен е нашият източник. 

Били ли са фактически Жоро и жена му кварталните Бони и Клайд, евентуално ще стане ясно по време на следствието. 

Плъха крадял във всички квартали в Пловдив, само че не прощавал и на комшиите и в личната си махала. " Като влезе в пандиза - си отдъхвахме. Наставаше мир и успокоение. После като го пуснат - отново започваха да изчезват всякакви неща от къщите ни. Продаваше всичко по заложните къщи, а с парите си купуваше опиати. Тези фотоси, където го показвате са остарели, от пандиза. Беше изсъхнал като вейка от хероина. Жена му спря да се друса като забременя. Преди тя и сестра й работеха в Германия, а Плъха също бачкаше там като им намираше клиенти. После се върнаха ", описват хора от ул. " Елба ".  

" Не се изненадахме, че това се случи с него. Той си беше изпечен апаш. Кой каквото е направил, ще си понесе наказването. Няма кой да отмъщава за него, в случай че ходжите не разбутат нещата " разясняват в Столипиново. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР