trafficnews.bgАко първоначалната цена не се вдигне значително, къщата ще се

...
trafficnews.bgАко първоначалната цена не се вдигне значително, къщата ще се
Коментари Харесай

Продават на търг луксозна къща на бизнесмен до Гребната в Пловдив

trafficnews.bg
Ако първичната цена не се вдигне доста, къщата ще се продаде под пазарната си стойност



Луксозна къща в затворен комплекс в квартала на богатите до Гребната база и река Марица е оповестена на търг с минимална цена от 363 200 лв..

Имотът е бил благосъстоятелност на небезизвестния предприемач Драгомир Иванов и Милена Инджова-Иванова.

Двамата имат десетки компании, като едни от най-мащабните, в които имат присъединяване е акционерното дружество за оползотворяване и преработване на боклуци, както и такова за оползотворяване на излязло от приложимост електронно и електрическо съоръжение.

Драгомир и Милена Иванови са длъжници по изпълнително дело, което постанова и продаването на къщата им, предава Трафик Нюз. Върху няколко от сдруженията им с лимитирана отговорност са наложени запори.

Имотът им има всички белези на охолния живот - скъпо мебелиран и ситуиран в баровския квартал, в парк " Отдих и просвета ".

Разгърнатата повърхност е 310 квадратни метра, включваща двуетажната къща със партер и гаража към нея. Кандидатите да се снабдят с мини имението би трябвало да са подготвени да платят най-малко 364 бона, а огледите ще бъдат извършени персонално от притежателя - Драгомир Иванов. 

Ако търгът не вдигне доста първичната цена, квадратният метър на къщата ще излезе около 600 евро, което е доста под междинните цени за първокласни парцели в Пловдив. 








Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР