Traffic newsВокалистът на The Prodigy бе намерен обесен в дома

...
Traffic newsВокалистът на The Prodigy бе намерен обесен в дома
Коментари Харесай

Нова версия за смъртта на Кийт Флинт: Нещастен случай

Traffic news

Вокалистът на The Prodigy бе открит обесен в дома си

 

Разследващите гибелта на вокалиста на The Prodigy Кийт Флинт имат нова версия за преждевременната му кончина.

Според основния следовател на Есекс Каролай Бийзли-Мъри има възможност музикантът да е умрял след трагичен случай. " Никога няма да разберем какво е ставало в главата му тъкмо в този ден “, споделя тя в изказването си.Кийт Флинт бе открит обесен в дома си в Есекс на 4 март. Новината оповестиха останалите членове на The Prodigy, а създателят на групата Лиъм Хаулет разкри и повода: " Истина е, нашият брат Кийт лиши живота си... “, написа той във обществените мрежи.Първоначалната и единствена версия до момента в действителност беше самоубийство – в кръвта на Флинт са открити кокаин, кодеин и алкохол в големи количества. По думите на Мъри, чиито екип прецизно обхожда дома на изпълнителя, няма следи от различен човек в къщата, тъй че не може да се приказва за ликвидиране. Но не може и да се твърди сигурно, че Кийт е лишил живота си, написа Dnes.bg.Макар че са привикани, членовете на The Prodigy и околните му са отказали да спомагат на следствието и не са разкрили повече към психическото положение на приятеля си пред проверяващите. " След като огледах обстоятелствата, съгласно мен няма задоволително доказателства, че това е било самоубийство “, споделя основният следовател. Видът, в който намират дома на Флинт подсказва, че той може би " просто е лудувал из къщата си и нещо се е объркало доста грубо “.The Prodigy пуснаха последния си албум No Tourists предишния ноември, а в този момент към този момент трябваше да е почнало международното им турне. Само дни преди гибелта си, Кийт взе участие в дълъг маратон, неговите съседи го виждат всеки ден да тича из квартала, а часове преди нещастието той е фотографиран в локалния пъб, усмихвайки се и пиейки бира. Това накара почитателите да се чудят за какво тъкмо в този момент Флинт е решил да отнеме живота си.Жълтите издания пък хвърлиха виновността за гибелта му първо на някогашната му брачна половинка – Муами Кай, с която той се разделил. А по-късно на майката на три деца Файе Келби, с която музикантът имал връзка години наред, само че се разделили няколко седмици преди кончината му.Какво се е случило в действителност в онази заран на 4 март може би в никакъв случай няма да разберем. " Решавам, че ще оставя заключението си отворено “, споделя Каролай Бийзли-Мъри. Тя не се наема да даде безапелационен отговор на въпроса по какъв начин е починал обичаният музикант.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР