Traffic newsТой прекарал 24 часа в ареста и бил отведен

...
Traffic newsТой прекарал 24 часа в ареста и бил отведен
Коментари Харесай

Мъж нападна с нож продавачка в магазин край Пловдив, искал я за жена

Traffic news

Той прекарал 24 часа в ареста и бил отведен в съда

 

Мъж преспа в ареста и бе санкциониран по указа за дребно безчинство след серия от неприлични оферти към продавачка в магазин в пловдивско. Той даже бил въоръжен с два ножа, които размахвал пред нея.

Неприятната преживелица се разиграла в село Браниполе измежду бял ден. Видимо пийнал, мъжът посетил магазин за строителни материали, намиращ се в центъра на обитаемото място.

Той носил бутилка с бира със себе си, както и два ножа, които държал в предния джоб на работния си гащеризон. Вместо строителни материали, пияният изискал от продавачката да я заведе на море, че я желал за жена и отправил неприлични оферти по отношение на нея.

Притеснено момичето излязло от комерсиалния обект и помолила господина да напусне, като той отказал. Продължил да я следва и да упорства за интимности. Продавачката се принудила да го заплаши, че ще повика полиция, само че получила имитация: „ Не ми пука. Нека да дойдат, какво като дойдат ”. Мъжът извадил и двата ножа, които размахал.

За помощ момичето се обърнало към сътрудник – продавач на сергия за плодове и зеленчуци. Това ядосало пияния, който я хванал за ръката и почнал да я дърпа.

Свидетели на грозната сцена повикали полиция. Те разтървали дамата от сластния мъж, а в това време на място дошъл екип на Първо районно ръководство.

Униформените заварили мъжа в средата на улицата, които псувал хората, помогнали на „ възлюбената му ”. Той бил задържан и отведен в структурното звено на Министерство на вътрешните работи. Там мъжът прекарал 24 часа и бил отведен в Районен съд, с цел да бъде глобен за своеволията си.

Вече изтрезнял, мъжът декларирал, че не е нападал никого и не е заплашвал продавачката. Отказал да се признае за отговорен.

Въпреки думите му, съдиите му постановиха глоба по указа за дребно безчинство. Тъй като мъжът е с чисто правосъдно минало, работещ и неосъждан, магистратите демонстрираха състрадание и го наказаха с минимална по мярка санкция, а точно 100 лв..

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: