Традицията повелява, дни преди 5-ти октомври – Празник на Стара

...
Традицията повелява, дни преди 5-ти октомври – Празник на Стара
Коментари Харесай

Народни борби събраха любители на спорта в Стара Загора

Традицията повелява, дни преди 5-ти октомври – Празник на Стара Загора, в града да се провежда шампионат по национални битки. На състезателен комплекс „ Трейс Арена “ се събраха фенове на спорта от района.

В конкуренцията тази година се включват над 200 участници от всички категории.  

В формалното разкриване умения и гений демонстрираха Семеен кодекс по художествена гимнастика “Берое ” с ръководител Антоанета Терзиева, следвани от Семеен кодекс по скокове на батут “Добри Костин с треньор Мариана Макулова, а по-късно и състезателите на Семеен кодекс по битка “Берое ”с ръководител Николай Стоянов. Сцената озариха и девойките от Семеен кодекс “Спортна гимнастика ” с ръководител Ирина Руняшка. Публиката посрещна с бурни овации футболистите на “Берое ”. В грандиозната проява при откриването се включиха още Семеен кодекс по художествена гимнастика “Елит ” с ръководител Кремена Ангелова, следвани от Спортен клуб по джудо “Недьо Ранчев ” с ръководител Христо Лазаров, Боен клуб “Атила ” с ръководител Ивайло Георгиев, Футболен клуб “Верея ” и Семеен кодекс по художествена гимнастика “Импала ” с ръководител Петя Петкова. Край на формалната част постави Ансамбъл “Тракийци ” с началник Таня Александрова.  

Гости бяха отрасловите зам.-кметове на Община Стара Загора инж. Янчо Калоянов и Красимира Чахова, началникът на отдел “Устройство на територията ” Николай Василев, началникът на отдел „ Спорт и младежи действия “ Петко Крумов, представители на спортните клубове и други.  

Турнирът се провежда от Клуб по битка „ Берое “, с поддръжката на Община Стара Загора. Най-добрите в другите категории ще получат награди, а за първенеца е отредена парична награда. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР