Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в

...
Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в
Коментари Харесай

Хиляди посрещат първия юлски изгрев с песента Джулай морнинг

Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в местността " Огънчето " край Камен бряг ще бъде спазена и тази година с присъединяване на известни рок групи. Емблематичната ария на " Юрая хийп " от 1971 година - " July Morning ", ще звучи на още доста места из страната.
Хиляди хора ще посрещнат изгрева край сцената на Stereo Festival на Морска гара Бургас. Емоцията от първите юлски лъчи ще споделят и присъстващите на централния бургаски плаж до Моста в Морската градина. Култовата ария ще звучи и при устието на река Камчия, където се организира четвъртото издание на " Ritual Gatherings " ; на брега при село Варвара, на Слънчев бряг и другаде. Хиляди ще се съберат край морето от Албена до Шабла. А в Тутракан обичани български групи ще свирят на откритата сцена в местността " Лодкостоянка ".
Двудневният рокфест за " Джулай морнинг " ще уважи популярната дата на сцената в градския парк на Перник и на Пернишката цитадела. Взривяваща страстите музика ще звучи под звездното небе край емблематичната хижа " Вестителя " при Враца. " Денят след Джулай морнинг " е наименуван тази година обичайният рок фест край " Потопената черква " и язовир " Жребчево ".
Любители на планината ще посрещнат Джулая на връх Шильоко в Пенкьовската планина, на връх Камен дел, при хижа " Алеко ", на Копитото на Витоша, на Мусала в Рила и още, и още приказни кътчета из България.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР