Традиция първото утро на юли да се празнува на бургаския

...
Традиция първото утро на юли да се празнува на бургаския
Коментари Харесай

10 рок банди на Джулай в Бургас

Традиция първото утро на юли да се чества на бургаския плаж ще продължи и тази година. Под звуците на красивата ария на Uriah Heep – „ July mоrning ” – първите слънчеви лъчи още веднъж ще се трансфорат в знак на новото начало и вярата.

По самодейност на Община Бургас и с скъпата съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група „ Силует ”, и тази година почитателите ще изживеят мощни страсти на брега на морето. Поканени са, както одобрени, по този начин и изгряващи нови групи.

В Бургас ще гостуватWICKEDA – любимци на няколко генерации, постоянно свежи и занимателни. А ето още кого ще чуем на бургаския Джулай:

Песни за хората. Така може да бъде разказано творчеството им. Ако ги питате за стила, евентуално ще ви кажат „ от всичко по малко ” – миш-маш. Днес COOL DEN са с към този момент 2 студийни албума, а концертите им са детонация от сила.

Една от най-популярните бургаски и български групи в последно време. С забавна авторска музика, доста сила на сцената и почитатели, които ги следват на всички места.

В нов състав забавната бургаска групировка Лемон Бокс ще показа своята авторска музика и обичани техни кавъри.

Триото ще показа авторска музика, най-вече инструментали, а на сцената дружно с тях като специфичен посетител ще се качи и Марияна Добрева - Велева.

Уникални в представянето си, със завладяваща сила и смъртоносен вокал – обичаните на всички бургазлии Мистър Вагабонд. Ще чуем от тях кавъри на известни рок части, с които музикалната част на фестивала ще приключи в очакване на изгрева.

* На сцената ще се качи още младата група „ Шантаж ” от Бургас, свирила на Джулая преди 4 години.

Загрели от присъединяване си в първия „ SHOOL OF ROCK FEST ”, извършен на балюстрадата до КЦ „ Морско казино ”, в купона се включват и 4 учебни банди. Това са бургаски младежи от: Немската езикова гимназия „ Гьоте ”, Търговската гимназия, ПМГ „ Акад. Никола Обрешков ” и висшите образователни заведения ”Проф. доктор Асен Златаров и БСУ.

Млада бургаска рок тайфа, основана от петима възпитаници – Полина Георгиева, Моника Бахарова, Хелена Русева, Димитър Господинов и Даниел Георгиев. Те извършват авторска музика на български език.

Групата е основана на 29.10.2022 година В състава са: Стиляна Добрева, Димитър Атанасов, Ида Перчемлиева и Светозар Стамболиев. Жанрово се дефинират като поп-пънк,алт-рок и върджинкор.

Ученическа рок тайфа, основана в края на предходната година. Членовете са Марин Подмолов, Димитър Атанасов, Антон Гаров, Михаил Василев и Стелян Николов. Освен огромното многообразие от кавъри, те имат и 4 авторски песни.

Бургаска траш/груув метъл тайфа. Групата интензивно написа авторски части, вариращи от енергични песни към лирически балади. Членове са: Димитър Николов, Виктор Новачев, Ярослав Дейнека, Преслав Димитров и Ивайло Живков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР