Традиционното предизборно гадаене за представянето на изборите се случи и

...
Традиционното предизборно гадаене за представянето на изборите се случи и
Коментари Харесай

Предизборна нумерология: Цветанов "видя" 12-а победа за ГЕРБ, БСП първо място

Традиционното предизборно гадаене за представянето на изборите се случи и тази година след тегленето на жребия от Централната изборна комисия. Комисията изтегли номерата под които партиите ще бъдат бъдат сложени в интегралната бюлетина за изборите за европейски парламент.

Цветанов видя 12-а победа

Възприемаме номер 12, като 12-та победа, която следва да реализира ГЕРБ, сподели заместник-председателят на ГЕРБ и някогашен ръководител на парламентарната група Цветан Цветанов. " Желаем триумф на всички и дано да бъдем толерантни един към различен. И да потвърдим, че желаеме да покажем мощна и обединена Европа с нашите 17 евродепутати, които ще бъдат определени за Европейския парламент ", сподели още той.

Българска социалистическа партия: Първо място и 8 евродепутати

Номер 18 в бюлетината съставлява ясна задача – първо място на евроизборите и 8 евродепутати за " Българска социалистическа партия за България, сподели зам.-председателят на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание Георги Свиленски. 18 е хубаво число и с това число се надявам да се случи смяната в България, промяната на модела и изгонването на ГЕРБ от властта, съобщи той.

Джамбазки не разчита на нумерология, само че видя 3 евродепутати

Номер 3 в бюлетината може да значи трима евродепутати, допусна лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. " Ние не разчитаме в нумерологията никога. Това е въпрос на работа ", добави Джамбазки.

20 е номерът на триумфа, изтълкува евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк. Той видя символика и с това, че младежката организация на партията е на 20 години, чийто ръководител е той. " На тази акция ние разчитаме извънредно доста на нашия професионализъм. Ние знаем по какъв начин би трябвало да се реформира Европейски Съюз ", сподели Кючюк.

 На
© Георги Кожухаров

На " Демократична България " се падна номер 13.

Алина Добрева, която е седма в листата на " Демократична България " асоциира номер 13 с кино лентата " Любимец 13 ", който е с благополучен край.

Валери Симеонов видя божие божество

Номер 1 е най-хубавият номер, подготвен съм за евродепутат, кoментира водачът на НФСБ Валери Симеонов. При тегленето на жребия, той не можа да сдържи насладата си и от неговата посока се чу възхитен възклик - " Йеееее ", откакто на обединението му се падна първи номер.. " Номер 1 е най-хубавият номер – Господ е с нас, провидението е с нас, ориста е с нас. Остава и ние да си свършим работата по този начин, че да продължим началото на положителната серия. Имам поради да увеличим тази цифра ", съобщи Симеонов. Попитан дали е подготвен да напусне България и българската политика той отговори: " И българските дами. Няма по какъв начин – всеки би трябвало да направи някакви жертви ".

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки изтълкува, че 23 значи двама-трима евродепутати.

Номерата от жребия можете да видите тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (263)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР