Традиционно в неделя броят на потвърдените случаи на в България

...
Традиционно в неделя броят на потвърдените случаи на в България
Коментари Харесай

27 нови случая на коронавирус, но при значително по-малък брой тестове

Традиционно в неделя броят на доказаните случаи на в България понижа доста като безусловно число, както и като %. За деня откритите случаи са 27, т.е. 65 по-малко на дневна база, при 924 PCR теста. Това значи, че тестванията са над два пъти по-малко или разлика от 1 406 на дневна база. Така процентът на позитивните проби се намали до 2,92 на 100 по отношение на 3,94% ден по-рано.
Общо доказаните случаи на ковид в България към този момент са 17 918. Направени са общо 464 657 PCR теста. Сред формалните случаи са и 1 004 медицински лица, което значи, че за последното денонощие няма регистриран нов случай измежду медиците. Към момента няма статистика и какъв брой от тях са оздравели.
 Седмичните данни за ковид: Без основна смяна, наклонността надолу се резервира Седмичните данни за ковид: Без основна смяна, наклонността надолу се резервира
Намаление на случаите на ковид в България като безспорен брой се регистрира за миналата седмица. Те обаче са открити при много по-м...
Ръст бележат дейните случаи, като те към този момент са 4 431, т.е. 15 повече за 24 часа, а в лечебните заведения се 740 души, т.е. 4 по-малко за денонощие. В интензивно поделение са 53 души, като няма смяна в техния брой. 9 души са оздравели за последните 24 часа и общата численост е към този момент 12 767. 3 души са умряли – с 1 по-малко на дневна база, с което жертвите на COVID-19 у нас са към този момент 720. 
Най-много нови случаи за деня има в София-град – 11, в никоя от останалите области няма повече от 3 случая. Няма нито един нов случай в цели 18 области.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР