Традиционно Русия има голямо влияние в България, но ние бяхме

...
Традиционно Русия има голямо влияние в България, но ние бяхме
Коментари Харесай

Киро бърше сълзи пред Ню Йорк Таймс: Русия ни хакна пощите! Иска да свали правителството

„ Традиционно Русия има огромно въздействие в България, само че ние бяхме огромна изненада за тях и те не схващат какво става. “ Това е декларирал в изявление пред американското издание Ню Йорк Таймс министър председателят Кирил Петков.

„ Ние сме подложени на редица хакерски атаки, като това е опит да се дискредитира нашето ръководство “, декларира Петков пред американските публицисти.

Той показва както образец и хакерската офанзива против „ Български пощи “.

Според него съветското държавно управление се пробва да даде образец на Запада тъкмо посредством България. Петков счита, че се прави опит да се смени ръководството, като за задачата цените на силата у нас скочат.

„ За нас „ Газпром “ е в предишното. Ние сме на път да си подсигуряваме различни доставки “, пък е коментирал вицепремиерът и финансов министър Асен Василев пред щатското издание.

„ Дали към този момент нежното съдружно държавно управление на господин Петков, образувано след несполучливи избори през ноември, ще оцелее в този момент зависи значително от способността му да свързва различни източници на сила благодарение на Европейския съюз, към който България се причисли през 2007 година “, се споделя в публикацията на американската медия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР