Традиционно през август българинът прави ремонт, дали ще бе цялостен

...
Традиционно през август българинът прави ремонт, дали ще бе цялостен
Коментари Харесай

Политологът Петър Чолаков: Оставката на Борисов ще е първата стъпка, трябва да има и други промени

Традиционно през август българинът прави ремонт, дали ще бе повсеместен ремонта, или ще е отчасти обновяването, следва да забележим, разяснява в предаването „ тази заран “ политологът Петър Чолаков.

Според нето оставката на премиера Бойко Борисов ще бъде първата стъпка, само че от там нататък би трябвало да има и други промени.
Борисов е разпоредил да няма акции на полицията против палатковите лагери и протестиращите Това оповестиха за bTV източници от Министерски съвет
Едната оставка е постижима, а другата – по-малко постижима не може да се желае оставка на основния прокурор от улицата – за това има процедури, има състезания, когато те минат, времето за реакция е свършило, счита обаче различен политолог – Стойчо Стойчев.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Обществото чака от Борисов да вземе решение, съдружните сътрудници желаят да се изкара мандата, те имат своите учредения. Също по този начин е ясно, че Борисов постоянно избира да се отдръпна, в сравнение с да се конфронтира “, разяснява още Стойчев.

„ Какво могат да кажат съдружните сътрудници, в случай, че в случай че изборите са през днешния ден, изобщо не е несъмнено че ще влязат в един идващ парламент “, означи обаче Петър Чолаков.
Ахмед Доган поздрави протестиращите и даде обещание „ парче от баницата “ За всеобща изненада, почетният ръководител на Движение за права и свободи се появи и поздрави протестиращите на "Росенец " с прителски вдигната ръка
Според него е явно, че решението би трябвало да бъде взето от Борисов.

„ Ако развръзката ще е Борисов да се отдръпна обратно, а да има един нов кабинет на ГЕРБ, тази богатства новина няма да успокои обществото “, счита още Чолаков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР